Αντώνης Αντωνίου 5 λόγοι γιατί κάποιος να με ψηφίσει

Θέματα - Υποψήφιοι βουλευτές

Γιατί κάποιος που ψηφίζει Αμμοχώστο να ψηφίσει Αντώνη Αντωνίου


http://vouleutikes.eu/ekloges-2016/resize-image-while-uploading/uploads/250x250_antonis-antoniou.png

Αντώνης Αντωνίου

Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

5 λόγοι γιατί κάποιος να με ψηφίσει:

1. Προέρχομαι από ένα Κοινωνικό Κίνημα (ΣΗΜΑΙΑ) του οποίου είμαι από τους συνιδρυτές. Η φιλοσοφία μας είναι ότι στο επίκεντρο όλων των αποφάσεων που πρέπει να λαμβάνονται, πρέπει να είναι ο άνθρωπος. Αυτό το κάνουμε στην πράξη, αφού έχουμε ήδη βοηθήσει πολλούς πολίτες με αναδιαρθρώσεις δανείων, αποφυλακίσεις για μη πληρωμή για μικροποσά στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και γενικά επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

2. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω απασχοληθεί με θέματα που αφορούν τα κοινά και έχω διαπιστώσει πολλούς τομείς όπου χρειάζονται βελτιώσεις. Μέσα από αρθρογραφία, έχω υποδείξει τι πρέπει να γίνει για να υπάρξουν βελτιώσεις και λύσεις σε προβλήματα, όμως μη έχοντας παρουσία στη Βουλή, δεν είχαν καμιά ανταπόκριση οι ιδέες που πρότεινα. Μέσα από τη Βουλή θα μπορώ να υποβάλω προτάσεις Νόμου για θέματα όπως ό τουρισμός, η εκπαίδευση και οι κρατικές υπηρεσίες, θέματα που με ενδιαφέρουν περισσότερο.

3. Υποστηρίζω ότι η Κύπρος ανήκει σε όλους τους πολίτες της και όχι μόνο στα κομματικά κατεστημένα και μερικές εκατοντάδες συμπολιτών μας σε ψηλές θέσεις του δημοσίου και ημιδημοσίου. Πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις ούτως ώστε να υπάρχει αξιοκρατία στις προσλήψεις και αξιολόγηση για να υπάρχει ένα δίκαιο σύστημα μισθοδοσίας . Με αυτό τον τρόπο, ο δημόσιος και ημιδημόσιος τομέας δεν θα είναι πιο ελκυστικοί από τον ιδιωτικό και έτσι δεν θα υπεισέρχονται παράγοντες όπως ρουσφέτι, σκάνδαλα και αναξιοκρατία.

4. Υποστηρίζω την εφαρμογή της κοινωνικής σύνταξης €1000 - €1500) για όλους. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι οι οποίοι συνεισέφεραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο ΤΚΑ και να παίρνουν συντάξεις των €700 και άλλοι οι οποίοι και αδικαιολόγητα ψηλούς μισθούς είχαν, να καρπούνται συντάξεις μερικών χιλιάδων ευρώ τον μήνα. Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και όχι φιλανθρωπία όπου ο λαμβάνων σήμερα αισθάνεται σε μειονεκτική θέση.

5. Η Κύπρος χρειάζεται ανθρώπους από όλους τους χώρους, όχι μόνο πολιτικούς, οικονομολόγους και δικηγόρους. Κατέχω πολλές γνώσεις σχετικά με ανθρωποκεντρική παιδεία και επίσης σχετικά με τον σωστό τρόπο διοίκησης σε μια υγιή κοινωνία. Πιστεύω μπορώ να επηρεάσω να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει στην Κύπρο σχετικά με τη συμβολή περισσοτέρων ανθρώπων (κυρίως νέων) στη λήψη αποφάσεων, που εδώ και μερικές δεκαετίες γίνεται από μερικές δεκάδες ευνοούμενων συμπολιτών μας, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Eάν είχαμε σήμερα ευρωεκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;
Υποψήφιο που θα στηρίξετε
Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση για το Κυπριακό;
Ψηφίστε
Ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Α Μεσόγειο
Ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Α.Μεσόγειο απαντούν στην «Γαλάζια Πατρίδα» της Αγκυρας


Λειτουργία καταστημάτων τη Κυριακή
Συνέχιση λειτουργία γενικών καταστημάτων τις Κυριακές


υπέρ ή ενάντια του σχεδίου ΑΝΑΝ
Είναι υπέρ ή ενάντια του σχεδίου ΑΝΑΝ


Δημοσκοπήσεις 2018
Κυπριακές προεδρικές εκλογές 2018 Δημοσκοπήσεις


Εννέα οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας 2018
υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας


ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η εκπομπή ντοκουμέντο για την Κύπρο
Η εκπομπή ντοκουμέντο για την Κύπρο- Η Καταστροφή της Κυπριακής οικονομίας


Αναστασιαδης Λάθος το δεσμεύομαι
Αναστασιαδης Λάθος το δεσμεύομαι


Δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι
Οι Δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι


Ο βασιλιάς στο Προεδρικό
Ο «βασιλιάς» στο Προεδρικό είναι … γυμνός


Aποσύρω υποψηφιότητα
X.Aριστείδου:Aποσύρω υποψηφιότητα αν ο Αναστασιάδης..