Κινήμα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

Θέματα - Υποψήφιοι βουλευτές

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών


http://www.vouleutikes.eu/travel/oikologoi-.jpg

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε χθες στη Δημοσιογραφική Εστία η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, η οποία ενέκρινε το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές.Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργου Περδίκη, ο οποίος τόνισε:

"Με χαρά σας υποδέχομαι και σας καλωσορίζω στη σημερινή κοινή συνεδρία των κεντρικών επιτροπών του κινήματος οικολόγων και των κινημάτων πολιτών για την παρουσίαση και έγκριση της λίστας των υποψηφιοτήτων του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2016.

Είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου γιατί σήμερα διαπιστώνεται ότι έχει καρποφορήσει η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες για μια ευρύτερη συσπείρωση ομάδων πολιτών και ανεξάρτητων γύρω από την μοναδική τίμια και τολμηρή φωνή στο πολιτικό σκηνικό, το Κίνημα Οικολόγων.

Βλέπουμε σήμερα εδώ μαζί, πολίτες και σύνολα πολιτών που μας ενώνει η αγάπη για την πατρίδα και τους ανθρώπους μας, το πάθος μας για δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ισονομία, ευνομία και διαφάνεια. Ενώνουμε τις κοινές μιας έγνοιες, πόθους και ελπίδες σε ένα κοινό αγώνα για μια άξια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εισέρχεται στην τελική ευθεία του εκλογικού αγώνα. Πρόκειται για ένα αγώνα που απαιτεί αντοχή, υπομονή και αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στην επιτυχία.

Αυτή η κοινή προσπάθεια ξεκίνησε το περασμένο Νιόβρη με πρωτοβουλία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, της Ένωσης Δανειοληπτών Ευνομία και του Κινήματος Ανεξαρτήτων Ελευθέρων Πολιτών. Η αντίδραση του κατεστημένου υπήρξε λυσσαλέα. Πέτυχαν να τροποποιήσουν τον εκλογικό νόμο με πλειοψηφία του ΔΗΣΑΚΕΛ και την ανοχή των υπολοίπων κατεστημένων κομμάτων, αρνήθηκαν την οριζόντια ψηφοφορία, κούρεψαν την κρατικά μας χορηγία και τον τηλεοπτικό χρόνο κοκ. Χρησιμοποίησαν και τα βρώμικα κόλπα της αποστασίας, της προδοσίας και της διαβολής. Έριξαν χιλιάδες ευρώ και χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να μας σταματήσουν. Απέτυχαν οικτρά.

Κόντρα στο κατεστημένο που καταστρέφει τη φύση και τον άνθρωπο, που ξεριζώνει κυπαρίσσια και ζωές, που διώχνει πουλιά απ´ τον βιότοπο τους και τους νέους μας απ´ την πατρίδα μας, που κλέβει τον πλούτο της φύσης και κατακλέβει τις οικονομίες και τα σπίτια μας.

Εμπρός λοιπόν. Εμείς οι πολίτες, αφήνουμε την απογοήτευση, την αδράνεια και την αποχή. Παίρνουμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια. Εμπρός για την μεγάλη νίκη των απλών πολιτών στις 22 Μαΐου. Οι πολίτες και θέλουν και μπορούν να νικήσουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς", κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Περδίκης.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι, ανά επαρχία, ενώ αμέσως μετά οι εκπρόσωποι των κινήσεων και ομάδων πολιτών της συνεργασίας ανέβηκαν στην σκηνή για το πανηγυρικό κλείσιμο της εκδήλωσης. Παράλληλα οι εκπρόσωποι των κινήσεων έστειλαν το δικό τους μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών.1. Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών: Γιώργος Περδίκης
2. Ένωση Δανειοληπτών Ευνομία: Γιάννος Ιωάννου
3. Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελευθέρων Πολιτών: Μακαρία Άντρη Στυλιανού
4. Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών – Ζυγός: Δημήτρης Λόρδος
5. Ενεργοί Πολίτες: Χριστόδουλος Χριστοδούλου
6. Μητέρα Κύπρος: Χρύσανθος Μαρδαπήττας
7. Κίνημα Ελευθερία Λαού Ειρηνική Αντίσταση – ΕΛΕΙΑ: Χάρης Χαριλάου


Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Αγγέλα Νικηφόρου, ολοκληρώθηκε με όλους τους υποψηφίους στην σκηνή να χαιρετούν τον κόσμο σε πανηγυρικό κλίμα.Eάν είχαμε σήμερα ευρωεκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;
Υποψήφιο που θα στηρίξετε
Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση για το Κυπριακό;
Ψηφίστε
Ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Α Μεσόγειο
Ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Α.Μεσόγειο απαντούν στην «Γαλάζια Πατρίδα» της Αγκυρας


Λειτουργία καταστημάτων τη Κυριακή
Συνέχιση λειτουργία γενικών καταστημάτων τις Κυριακές


υπέρ ή ενάντια του σχεδίου ΑΝΑΝ
Είναι υπέρ ή ενάντια του σχεδίου ΑΝΑΝ


Δημοσκοπήσεις 2018
Κυπριακές προεδρικές εκλογές 2018 Δημοσκοπήσεις


Εννέα οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας 2018
υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας


ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η εκπομπή ντοκουμέντο για την Κύπρο
Η εκπομπή ντοκουμέντο για την Κύπρο- Η Καταστροφή της Κυπριακής οικονομίας


Αναστασιαδης Λάθος το δεσμεύομαι
Αναστασιαδης Λάθος το δεσμεύομαι


Δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι
Οι Δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι


Ο βασιλιάς στο Προεδρικό
Ο «βασιλιάς» στο Προεδρικό είναι … γυμνός


Aποσύρω υποψηφιότητα
X.Aριστείδου:Aποσύρω υποψηφιότητα αν ο Αναστασιάδης..